...

Tjena peps! Det är såhär att jag tänker sluta blogga för nu men tänker inte lägga ner den vill vänta lite mer p.g.a att jag kanske ändrar mig snart och det vet man aldrig. Annars är bloggen borta och det har verkligen varit roligt men jag har en tendens av att tröttna och det har hänt massa grejer som inte har med bloggen att göra också .. Men ha en bra dag iallafall ;)

Eart hour!

Shit! hahahaha blev påmind om eart hour nyss så har precis släkt alla lampor och allt förutom tv;n det måste man ju ha öppet :P lägger in en skön låt och så ska jag fortsätta kolla på tv, ha det bra :D
Look at her - Trey songz, Bobby valentino &Lloyd


I was born ..

I was born in a season where the world was quite and cold.
Celebrations were going on.
Some were happy, some were sad, some felt bad for being good, some felt good for being bad.

- Underbar text ur History med Mos def ft Talib kwali


I know, I know ..

Tjena! Ja alla läsare som är kvar så beklagar jag över min usla uppdatering den luktar värre än min rumpa och det är synd. Ja men mina anledningar är kanske inte världens bästa men har så mycket skolarbete att det inte är sant så har varit inne i det. Min internet har också krånglat under en period så har inte orkat uppdatera i bloggen. Jag ska försöka blogga lite mer efter den här veckan då kommer jag vara mindre upptagen så då får vi se hur det blir. Ha det bra så länge! :D 

Just call my name and I'll be there <3


-

Annonser från BloggPartner

OJOJOJO!


Super mario bros!

Hello people! hoppas alla har det bra därute eller vart ni nu än är. Själv sitter man här och lyssnar på Super Mario låten som är en riktig klassiker HAHAHA. Älskar det där spelet en av mina absoluta favoriter, vet inte varför jag lyssnar just nu fick bara lust helt enkelt. Men nu ska jag spela lite spel ha det bra ;)


Soft music/ reagge

Är i en riktig skön mode här och vill dälja min musik mode här till er alla. Det kanske har blivit för mycket mig i bloggen men det kommer ändras lite ska försöka blanda med andra stilar som man inte lyssnar på ofta. Är lite upptagen just nu så hinner inte skriva mer, ha en bra kväll! :)

Maxwell - w/as my girl

Marvin gaye - let's get it on

Bob marley - Buffalo soldier

Alpha blondy - Jerusalem


Maxwell

Hoppas alla har en skön lördag själv tar man lite lugnt och ska börja plugga lite. Sitter och lyssnar på Maxwell igenom spotify en skön artist. Han påminner mig lite om Lenny Kravitz men Maxell är en soulversion kan man säga. Skönaste låten han har gjort är This womans work, själva låten har han bara gjort om och förnyat lite men hans version är mycket bättre tycker jag. Låten är också även med i filmen Love and basketball den är så grym verkligen lägger in låten här på bloggen ;)

P.s Trailen för den nya Twilight filmen är så himla dålig hahaaha! såg den igår och man fick inte ens lust för att vilja se den. Men aja man vet aldrig vad man gör om ett halvt år :)


I've been roaming around and i was looking down and all i see ..

Tjena läsare! Vakna efter kl 11, har  duschat och storstädat sen dess. Sitter och lyssnar på Kings of leon som enligt mig är ett otroligt bra rockband. De sjunger om saker som har en betydelse inte sån rock där man sjunger om svart magic och massa annat bull****! Deras texter är så djupa att man bara vill lyssna om och diggar den mer efter tiden som går. Om man vill lyssna på rock som har en underbar text och en betydelse så är Kings of leon en av de band man ska lyssna på ;)


Lady gaga - monster ball tour

Ja som de flesta har hört så har Miss gaga en turnering på gång som kommer mest ha fokusering på USA men också dock i andra länder (europa) som vår lilla fina svealand. Ja ni läste rätt Lady gaga kommer till sverige och tyvär så kommer hennes ända spelning vara i stockholm som det var förra året om jag kommer ihåg rätt. Hon kommer uppträda den 7-8 maj i stockholm globen. Jag har vänner som funderar på att gå och själv vet man inte exakt. Jag känner inte för det just nu kanske ändrar mig snart. Tror att det fortfarande finns biljetter kvar att köpa kolla in det vetja!

Lägger in en låt från hennes nya album för er ;)

Lady Gaga
Alejandro


Dumt kanske? yeees I think so ..

Tjena igen länge sen kanske, det var kanske en dum ide att ta en paus. Jag har en tendens att tröttna på saker som jag börjar på och det tycker jag är väldigt dåligt! Men jag tänker börja blogga nu igen inte som vanligt som det var innan, men kommer blogga lite då och då tills lusten kommer tillbaks till 100% vill inte riskera att jag tappar den helt. Ha en bra dag peace ;)


En gammlare låt av N.E.R.D diggar den stort! - Things are getting better


Paus

Det kommer vara paus ett tag nu framöver och jag hoppas ni förstår. Kan inte säga exakt när jag kommer tillbaks och bloggar igen men det blir inte länge, ha en bra dag! :D

Justin timberlake

Man har inte hört nåt om han på ett tag och det tycker jag är så synd. Justin timberlake är verkligen en begåvad artist som har kommit långt i karriären och sen blev det helt tyst. Som de flesta kändisar så vill han ha paus från allt som har med kändskap att göra det kan jag förstå men det har nästan gått 4 år nu och det är mycket. Jag själv diggar mycket av hans musik han gjorde precis när han blev en solo artist men de nyaste är också jätte bra! lägger in några sköna låtar :)

Cry me a river
 
Losing my way
 
Like I love you
 
Until the end of time (orginalet, utan Beyonce)
 


On my roof, dark and I'm burning a rose ..

1st Verse:
On my roof
Dark and I’m burning a rose
I don’t need proof
I’m torn apart & you know
What you did to me was a crime
Cold Case Love
And I let you reach me one more time
But that’s enough

Hook:
Your love was breaking the law
But I needed a witness
So pick me up when it’s over
It don’t make any difference
Will it ever be solved
Or am I taking the fall
Truth was there all along
Tell me how did we miss it

Chorus:
We opened up a cold case love
And it got the best of us
And now prints, pictures & white outlines
Are all that’s left at the scene of a crime
Of a cold case love


Dragen ur början av låten Cold case love med Rihanna. Texten är så fin och sorglig men ändå känner man en lugn känsla när man hör låten ..


Längtar!

Jag bara måste säga det här på bloggen, Jag längtar, längtar och längtar tills påsklovet :D HAHA exakta anledningar kan jag inte säga men den största anledning för att man saknar är för att påsklov betyder vår och fint väder. Om lite mer än 3 veckor kan man gå ut och bara ta det lugnt hela dagen utan att stanna inomhus för att det är kallt. Vår betyder klädändring hahaha är trött på att använda massa kläder hela tiden! Men lägger in en låt av LMFAO för den här låten påminner mig om varmare tider ;)


4 artist

Tänkte köra en ny grej för nu så det blir lite variationer istället för att skriva om en artist skriver jag nu om flera samtidigt. De fyra artister jag tänker skriva lite kort om är Beyonce, Lady gaga, Ludachris och Niki minaj.

 Beyonce och Lady gaga som de flesta vet har gjort en musik video tillsammans som är från början bara Beyonces låt men Lady gaga är med när de gör en remix av den. Låten heter videophone och jag har idag tröttnat på den ganska mycket för jag hörde den innan I'm..Sacsha fierce släpptes ut. Videon tycker jag är svår att kommentera jag ändrar min åsikt lite då och då så ni får kolla och tycka själva ;)

De 2 andra artister Niki minaj och Ludacris har också precis gjort en musikvideo och låten heter my chick bad. Jag tycker videon är lite rolig faktist. Niki minajs del i låten är otrolig rolig känner lite små vibbar av en Lady gaga wannabe annars tycker jag om videon och låten är helt okej. Lägger in båda musikvideorna så ni också kan se det!


at last, my love has come along

Hej alla underbara läsare! hoppas alla har haft det bra på sistonde själv mår man bra och är pigg. Jag tänkte inte skriva om någon speciell artist eller låt sitter och lyssnar på Etta James så lägger in skönaste låten som alla diggar. Ha en bra måndag! :D

At last


Jason derulo

Jason derulo har verkligen blivit stor i USA nu och så småningom tror jag han kommer bli stor i Europa också. Som de flesta vet så är han känd för låten Watcha say och är nu aktuellt med sitt nya album. Han var här förra veckan för en spelning i Berns själv tävlade man om biljetterna men hade inte turen på sin sida just då. Jag tror verkligen att han kommer bli stor, hoppas det också för han är verkligen duktig och så har han en annan talang förutom att dansa han steppar också!


Watcha say


Not so smart!

Ville inte skriva om det här på bloggen men nu blir det så iallafall. Det jag menar är att jag nu ska skriva lite om Chris brown jag har inte så mycket emot honom men det han gjorde var verkligen fel. Det jag inte fattar är varför det finns visa människor som går runt i idag och säger att Rihanna måste ha gjort någoting också och att det inte bara är CBs fel. Det vissa människor inte förstår är att misshandel är alltid fel, att någon kanske små retar den andra är inte en anledning för att vara våldsam mot sin partner, vänner o.s.v. Varför vill man skada någon man älskar? Har aldrig förstått till 100% vet att mycket har att göra med hur ens egen barndom ser ut men jag tycker inte att det ska påverka en till att göra sånt. Man borde istället lära sig från sin barndom och inte upprepa det som en gång har hänt. Det som jag tycker är roligt med CB är att kanske någon vecka innan säger han i en intervju " jag förstår inte folk som slår sin partner, skulle aldrig göra nåt sånt" HAHAH det där är roligt när man tänker på det nu. Men nu ska jag sluta skriva så negativt det jag vill komma fram till är att misshandel är alltid fel!

 


She was good!

På senaste tiden har man lyssnat mycket på Black eyed pease och jag började tänka lite på Fergie i gruppen. Hon har haft en kort solo karriär för inte så länge sen, jag själv var inte så intresserad av det men vissa låtar var verkligen bra nu när jag tänker tillbaks. En låt som är en favorit är Big girl's don't cry låten är så mysig och man tänker på våren, sommaren o.s.v. Lägger in videon också för den är så bra, plus så är killen från heroes med. Me like ;)


80's all over again

Vi levde inte alls då men det gjorde våra föräldrar och wow de fick uppleva mycket när det kommer till musiken, klädstilen o.s.v. Jag själv diggar 80 talet jätte mycket så själv önska man att man var född då men nu är man inte det synd HAHAH. Klädstilen vid den tiden var lite konstigt ibland men för det mesta så var det snyggt. Musiken vid den tiden var mycket hip hop, Rnb och love songs. Lägger in en gammal låt av Boyz 2 men som var väldigt kända slutet av 80-talet och början av 90-talet. De hade inte den exakta 80's stilen jag ville visa er men hitta ingen bättre video och det här är en av deras gammlaste låtar som ingår i kategorin New jack swing (det kommer jag skriva om någon dag)


The jackson 5

Som rukbriken lyder så handlar det här inlägget om The jackson 5 och som de flesta vet så var det MJs och brödernas band då de var yngre. De blev otroligt kända och vid den tiden var det då man verkligen bara lyssnade på pojkband o.s.v. så The jackson 5 var en av de kändaste vid 70 talet. Några av de ville inte vara med i bandet när de blev äldre de var trötta på den här karriären och ville skaffa familjer alla förutom MJ som fortsatte solo karriären och vi alla vet hur bra den gick. Lägger in min favorit låt av de och jag är säker att nästan alla känner igen låten, enjoy!


Bye bye for now

Hoppas alla får en bra lördag kväll har blir det inga fler uppfateringar idag! Lägger in lite sköna låtar nu som passar för en lördag ha det bra :)


It's automatic

Tänkte skriva om ett band som är motsatsen till vad jag gillar men jag kan ändå lyssna på de för tycker de är helt okej. Bandet heter Tokio hotel och de kommer från Tyskland där de bara var kända från början men har nu under de senaste året blivit kända internationellt och kommit långt i deras karriär. De är just nu aktuella med deras album Humanoid och samtidigt med en turne som de flesta kanske känner igen då en bloggare reser runt och kollar på de just nu tror jag. Jag har 2 till 3 låtar som jag gillar av de lägger just nu. Lägger in låten Automatic för den är en favorit av alla de låtar jag gillar!


Party

Tänkte lägga in en av Kid cudis nya videor som utspelas på ett party, HAHAH det är lördag idag så därför lägger jag in sån musik. Videon är bara 3 månader gammal så den är ganska ny Pursuit of happines heter den!


Grym video!

Tjena alla läsare! Internet här hemma är ostabilt just nu så vet inte om internet kommer funka hela dagen men det ska jag försöka fixa. Kommer också vara helt upptagen efter kl 6 så det kommer intee bli så många uppdateringar heller och jag beklagar över det.

Lägger in en video som kanske är en vecka gammal av Black eyed pease. De är ju kända i år för att komma ut med mycket klubblåtar o.s.v. Jag verkligen diggar videon den är så ny och fresh. Kolla in den vet jag :D


N.E.R.D

Jag beklagar verkligen över att jag bloggar så sent skullle varit hemma mycket tidigare men aja det är över nu. Tänkte skriva lite om mitt favorit band så att ni får en överblick av vad jag gillar för slags musikstilar och sånt. Som huvudrubriken lyder så är bandet N.E.R.D favorit bandet där huvudsångaren  heter Pharrell. De flesta vet vem han är men för er som inte vet så är han väldigt stor i mode branshen och musik bransen också både som band sångare och solo sångare. Deras musik består av Rock blandat med Rnb det är de stilar bandet kör med helt enkelt! Lägger in några sköna låtar av de och så hoppas jag ni får en trevlig kväll.



Maybe
 
Sooner or later
 
Fly or die
 
Spazz
 


Gammal favorit

Ska snart ut på äventyr och kommer vara hemma om några timmar, vid 9 tiden är jag hemma och bloggar lite till. Lägger in en favorit låt jag hade förut det var en sommarlåt för mig. Kollade på videon om och om igen HAHAH jag var kanske lite beroende men lyssna på den för mycket så idag så är jag ganska trött på den men den här låten är minnen så kolla på klippet;)


The king of pop!

Vi alla vet vem det här är utan att jag skriver en lång text om han men vill ändå skriva nåt då det här är en musik blogg. Michael Jackson var en artist som alla gillade hans musik når ut till många människor, du kanske lyssnar på motsaten till pop men ändå så kan man lyssna på hans musik för hans musik är så bra och välgjord. Hans musik  är något man  kan ha en gemensam diskutation om. Han lämnade underbar musik efter sig och vi människor ska verkligen uppskata det. Jag tror att idag så kommer det ta ett tag innan en person så stor som MJ dör för han var verkligen stor! Tänkte lägga in 2 favoritlåtar av han så njut :D

 


Veckans nya musikvideor!

Jag har läst lite runt i bloggar och har sett 2 nya musikvideor och är kanske lite sen med att lägga in de här 2 låtarna i bloggen men det gör ju inget ;)

Musikvideo nr1- Trey songz Neighbors know my name
Ja det jag tycker om den videon borde inte skrivas i detaljer heheehhe :$ Men det jag kan säga är att det är förnyad version av Invented sex och de flesta vet hur det är (för er som inte vet så kolla in den på youtube) Tycker videon är kanske lite bättre än den första men kommer säkert ändra mig snart vet inte varför.

Musikvideo nr2 - Niki minaj, Tyga och Lil wayne Roger that
Den här videon är verkligen fresh och bra tycker om att det är som en serietidning. Det ända jag inte gillar med videon är Tygas mask HAHAH lite konstigt tycker jag och så låter Lil waynes röst lite konstig i videon (kanske ätit för mycket sirap haha:P) orkar inte förklara det sista det gör jag kanske någon annan gång. Kommer dock skriva ett inläg om Niki minaj någon dag för hon håller på att bli stor i USA.

Läsare kolla på videon och sen får ni kommentera vad ni tycker ;)



Spotify is the shit!

För er som hela tiden går in på någon krånglig hemsida för att lyssna på musik ska sluta göra det nu! HAHA jag rekomenderar Spotify för alla det är som Itunes fast här behöver du inte "köpa" låtar eller om du köper låtar på itunes är det synd om dig. Men inte om det mer, på spotify hittar man nästan all musik man vill höra och det bästa är att de har album samlingar av artister och det är så grymt. Dock är det svårt att fixa spotify antingen betalar du eller så får du en kod av en vän så att du kan ha det grattis. Jag själv har fått det av någon annan men om jag kunde ge ut koden skulle jag göra det på bloggen men tyvär så går det inte :(

P.s För er som vill betala för det eller redan har en kod fast vet inte var man laddar ner det så gå in på den här sidan: http://www.spotify.com/en


L to the K

Hej alla underbara läsare! Jag hoppas alla kunde sova bra sjäv sov man asdåligt men nu är man vaken så det är över. Kom och tänka på en artist som kanske många har glömt bort som var jätte känd i 90 talet och det var Lenny Kravitz. För de som inte vet så gjorde han mycket rock musik men även soft musik också och han diggade jag när man var yngre. Kommer ihåg att man tyckte att han var så cool och massa andra saker. Lägger in 2 musikvideor av han som kanske många känner igen enjoy! :D


Somebody's favorite

Jag har suttit och gjort olika ärenden och tänkte också på några artister som har funnits länge som samtidigt har en väldig stark röst och en av de är Whitney houston. Jag är inte en fan direkt men känner några som verkligen gillar henne, när jag ser henne sjunga så får jag ryssningar för hon är verkligen en artist som berör. Som kanske de flesta vet så har hon inte haft det skönaste livet på senaste åren utan haft drog problem och det tycker jag är verkligen synd att en sån begåvad person som hon blir påverkad. Hon har dock återhämtat sig och hon kommer ha turné det här året och på Juni är hon här i stockholm. Hoppas man får se mer av henne snart! 


She will knock you down

Jag känner att Keri hilson har glömts bort lite så vill skriva lite om henne. Man kan säga att hon är kvinnlig version av Ne-yo och då menar jag hennes sång karriär. Det de båda har gemensamt är att de skrev låtar till folk i kanske 10 år innan de slog igenom som artister. Timbaland gjorde henne känd genom att hon sjöng med i låten The way you are. Efter det så har det gått jätte bra för henne men nu på sista tiden har man inte hört nåt från henne nästan och det tycker jag är synd för hon är verkligen bra. Lägger in en låt många av er känner igen en låt med Ne-yo och Kanye west!

Knock you down


Det var länge sen ..

Kommer ni ihåg då det var mode att alla tjej grupper hade gulliga tjejiga kläder? Jag kommer ihåg det som igår då allt skulle vara rosa och gulligt. En favorit grupp jag hade när jag var liten var Destiny's child, de var ju ett typisk tjej grupp men när jag tänker tillbaks idag så var de inte så speciellt kläda i den stilen. Huvudsångaren av bandet var då Beyonce och hennes mamma var deras designer och hon gjorde kläder som inte liknade typiskt det som man hade då. Det är vad jag tycker vet inte hur ni känner om det men annars säg vad ni tycker :) Några favorit låtar jag har av de är Say my name, No, no,no, I'm a survivor, Cater 2 u och kanske några till men de kommer jag inte på just nu :P


I don't wanna go to rehab!

Nu är man äntigen hemma från en underbar utflykt! Som jag skrev innan så handlar det bara om kvinnliga artister idag så nu handlar det om Ms. Winehouse. Jag diggar henne faktist gillar hennes musik, men jag lyssnar inte så mycket om jag ska vara ärlig känner igen henne mest för hennes skandaler. Tycker dock det är väldigt synd för media vill alltid ta fram det värsta ur artister och kändisar. En klassiker är Rehab och bara för att jag diggar den så mycket så lägger jag in låten här på bloggen :D


Album tips!

Innan jag drar ut och gör saker så tänkte jag tipsa er om en album som är ganska bra. Albumet heter Rated R och den är med ingen mindre än Rihanna. Själv har jag alltid tyckt att hon bara var okej (men älskade hennes första låt pon de replay dock) Men hon har inte varit smak direkt ändå. Nu när hennes nya album kom ut blev jag förvånad det är verkligen inte hennes still hon kör mot det andra hålt som är lite mörkare men samtidigt är det lite konst i det hela. Diggar henne lite mer nu p.g.a. albumet lägger in några favoriter från albumet!

Rude boy
 
Photographs ft Will.I.Am
 
Cold case love
 
Hard ft young jeezy
 


It's female today!

Jag har märkt att det har varit mycket om manliga artister i den här bloggen på sistonde så idag ska min första fokus vara på kvinnliga artister. Kommer inte bara fokusera på favoriter utan kommer blanda!

Den jag kommer lägga in en musik video på idag är från Britney Spears. Jag är säker på att ungefär 80% av alla tonåringar idag  och de som är lite äldre älskade henne när de var små. Jag älskade verkligen henne när jag var 7-10 år gammal det var verkligen sjukt vid den tiden, alla köpte magtröjor bara för att likna henne. Idag känner jag verkligen inte som jag gjorde förut men jag tänker tillbaks och är faktist glad att jag gillade just henne. Hon är en stark kvinna som har klarat av en svår tid av sitt liv och nu är hon uppe igen! Videon är lite av b kvalitet men hitta ingen bättre :P


P.s Kan hända att det blir lite uppdatering idag också kommer vara upptagen nu framöver, men ska försöka blogga mycket på kvällen. Ha en bra dag :D


Lil wayne

Känns som jag har skrivit lite enbart om hip hop idag men det får bli det lite nu känner jag. Kommer antagligen framöver ha en period då jag pratar bara pratar om en musik stil över en dag, en vecka o.s.v. Det får vi se senare hur jag gör då.

Kanske alla inte vet om det här men Lil wayne gick in i fängelset för någon dag sen (kanske 2 dagar sen) p.g.a. vapeninehav och något annat har jag för mig. Ni som inte vet vem han är så är han en stor person inom hip hopen. Han har ett företag som heter young money som växer och är väldig aktuell i USA just nu.

Jag själv diggar inte hans musik så himla mycket tycker den är helt okej. En stor del av hans musik har ingen mening alls men det finns också vissa låtar som har det. Han kommer sitta ungefär ett år i fängelse, och jag blev lite förvånad över det beslutet för att kändisar har alltid lätt för att få mildare straff ett e.x. är Chris Brown som bara fick några timmars samhälls arbete. Tycker det är så himla konstigt med kändisar och domstolen och kommer antagligen inte förstå det (det har säkert mycket med pengar att göra)
En låt jag diggar av han är en låt från hans nya album Rebirt - On fire och såklart så lägger jag in den för er läsare! 


 

 


Are you ready?

Jag känner att bloggen har blivit mycket av sån musik som jag gillar men det ska ändras på lite snart ska försöka mixa mer med tiden :P

Ett album jag vill tipsa om är Ready med Trey songz den är verkligen en välgjord album. Jag har alltid känt att han har varit lite av en b artist, men genom att släppa ut den här albumet har han bevisat mig fel. Jag verkligen älskar den här har lyssnat bara på hans musik hela december o.s.v. Tänkte lägga in några favoriter från albumet så ni får lyssna på hur det låter!

Neighbors know my name

Jupiter love (inte bästa ljudkvaliten)
 
Love lost (samma gäller här :P)


Coldest winter

Internet har inte funkat alls här hemma förens nu min vän fick skriva förra inlägget åt mig istället. Hade planerat att uppdatera mycket idag men p.g.a. krångel så har det inte blivit så direkt och det beklagar jag över!

Men nu till nåt annat ville lägga in en ny musik video av Kanye west som kom ut för någon dag sen. Jag vet att det blir mycket musikvidoes men det här är en musik blogg så ibland blir det såhär. Kanye west har inte gjort något nytt sedan 808 & heartbreaks kom ut. Just nu sitter i han och spelar in ett nytt album som kommer komma ut underoktober - november tiden (är dock inte 100% säker på vilken månad) Så idag får vi nöja oss med musik från 2008. Musik videon är mörk och då menar jag väldigt mörkt den här videon är hans mörkaste video han har gjort. Videon har en lite illuminati känsla över det hela, men kolla så får ni se för er själva!
 


History

Det som gjorde Hip Hop känd genom tv var Run DMC i slutet av 80-talet. Stilen har funnits länge i New Yorks förorter. Run DMC har påverkat människor på många sätt som klädstilen o.s.v. En favorit låt av dom är Walk this way med Aerosmith där det finns en blandning av Hip Hop och Rock. Kolla på klippet och njut!
 
P.s. det kommer vara dålig uppdatering i dag av bloggen p.g.a. internet krångel.


A big inspiration!

Ja gott folk tänkte skriva lite om en artist jag ser upp till (då menar jag inte som gud eller gudinna en kändis är ju också människa) jag menar vad de gör för samhället, hur de sjunger o.s.v. Beyonce är en av mina favoriter med hästlängder, hon har verkligen en så bra talang att man tappar hakan. Hon verkar vara en godhjärtad person som vill hjälpa andra människor som har det svårt. Hon är verkligen en person man ser upp tilll och hennes röst säger jag bara WOW, WOW och WOW! Lägger in en låt av henne som inte är min favorit låt men den är så mäktig och jag satt och tänkte på just denna låt. Enjoy :D


Simple as ..


Har alltid tyckt att klä sig sådär är peace a cake. Men när man tänker efter så är det lite svårt, för alla har inte samma swagger som vissa andra har. Kanskee inte bästa bilden men älskar hans stil och musiken är ju också skön så han har det här inne nu!


Childhood love

När jag var liten var jag lite små kär i Usher HAHAH :) Jag tyckte han var så duktig och snygg, plus var han också så himla känd vid den tiden och man kunde inte hjälpa sig själv att man fick en crush. Vet att många också kanske hade en liten crush på honom när de var yngre. Lägger in några musikvideor på mina favorit låtar av honom!


Matte är min bästa vän!

Jag sitter i vardagsrummet och pluggar lite matte som verkligen är min "favorit" ämne. HAHAH men nej så är det inte tyvär och jag svarar så här, att jag önska att det var mitt ämne för då skulle det vara mycket lättare att klara proven med högre resultat och då skulle man inte ha ångest över det o.s.v. 

Vi människor önskar och strävar alltid till något mer och det är dåligt enligt mig. Det har ju sina för och nackdelar men jag ser mest nack delar av att alltid vilja ha mer. Människor är alltid törstiga för mer och det skappar ett beroende. Jag är själv en sådan person då jag vill vara bättre på matte, i detta fall är det ganska bra men det leder till att man bara är inne i sin egen värld och inte tänker på människor i sin omgivning. Jag har blivit mycket bättre på att inte önska och sträva för mycket idag och det är skönt ska jag säga! Men nu ska jag fortsätta plugga lite och lyssna på Spotify ;)

En klassiker!

HAHAHA tycker ni ska kolla på den här videon!


Californian cation

Väcktes idag av Red hot chilli peppers musik, brukade lyssna på de när jag var yngre. Jag har  alltid tyckt att de är helt okej och att spelar skön musik är de ingen tvekan om att de gör. En låt som jag gillade mest är California Cation det var p.g.a. musik videon. Brukade alltid låtsas att det var ett riktigt videospel och då var jag huvudsångare, så gjorde jag minst tusen gånger HAHAH det är minnen det! Hoppas ni har en trevlig tisdags morgon ;)


The legends

Har suttit och tänkt lite på stora legender inom musik som inte lever idag och de som fortfarande finns kvar. När det kommer till rock så är det några bandsångare som har dött och det tycker jag är så himla synd. Många av de har antingen tagit en överdos eller något sånt. En grym artist som dog av överdos va Jimi hendrix. Skulle vara så himla coolt att kunna få se honom idag in action! Andra som t.ex. Bob marley (ett inlägg om han längre ner) han skulle vara runt 60 idag och kunnat se alla sina barn lyckas med sången o.s.v. Det finns så många mer som Marvin gaye, John lennon, Curt cobain, Aaliyah, en av medlemmarna av TLC o.s. Så synd att alla stora talanger dör så unga!

Allt det där har jag inte upplevt men nu 8 månader tänker jag på det som jag upplevde i somras och det var hemskt ska jag säga. MJ dog i sommras och det var en stor sak för mig då man diggade han som liten, hans död kom som en stor chock i hela världen och man bara lyssnade på MJ's musik hela sommaren. Vi som lever idag har väldigt tur att få uppleva sån här bra musik och då menar jag all musik vi lyssnar på (då menar jag dock inte låtar som inte har någon mening) Jag tycker man ska ta vara på dagens musik och slappna av. Peace!


Like the style, love her hair!


Respect <3


Bob Marley
En av de många artister man önskar att de fortfarande kunde va vid  liv ..


Different kind of music

M.I.A - Bucky gone done
 
Kings of leon - Sex on fire
 
MJ - Billie jean
 
Kanye west - Stronger
 
Beyonce - Broken hearted girl
 


varför inte, I need it!

Tjena peeps! just nu gör man ingenting förutom att lyssna på underbara Ne-yo med låten Addicted från hans andra album Because of you. Tycker det är en solklar album som visar en smart sida av honom (tycker dock att all hans musik är smart gjorda) Men tror den här albumet är en favorit.

Såg en rolig tävling i en av skvallerbloggarna där hon delar ut  blogg design till den som vinner så ja varför inte vara med jag behöver ju det. Brukar aldrig vara den som är med på sånt här men nu vill man prova sig fram tycker jag och få en snygg design till min musik blogg. Så ja jag tävlar om en bloggdesign av Liddie.blogg.se hos Gossips.se!

I shouldn't writen about the snow yesterday

HAHAHA vilken otur man har ibland hade verkligen en bra känsla över att snön skulle smälta mer och mer. Drömde dock igår natt att det skulle bli någon slags tåg trafik eller nåt sånt idag och ja när jag vaknar så ser jag det här :( Jag drömmer ibland konstiga saker och sen händer det i verkligheten, undrar om jag har ett extra sinne eller nåt sånt.

Tänkte tipsa om en skön video som jag diggade stort i somras! Låten heter I'm good med Pharrell(personlig favorit) ft The clipse. Videon är inte värsta grejen men jag blir så lugn och avslappnad av den och så är låten en riktig skön låt som man kan lyssna på under sommaren. Men här kan ni kolla på den enjoy!


RSS 2.0